НАШАТА ИСТОРИЯ

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Идеята за „Панделки“ се роди с много любов от една майка към нейната дъщеря…
Казвам се Поли и като майка на момиченце винаги съм се увличала по красивите аксесоарите за коса.
А и всички знаем, че за майките на момиченца е крайно необходимо да ползват такива, за да не се налага да обясняват постоянно какъв е пола на детето им.
И така през 2013 година се роди ТЯ, дъщеря ми, а заедно с нея се роди и страстта ми по изработването на очарователни аксесоари за коса.
Понякога не намирах най-подходящия аксесоар към тоалета на дъщеря си и изработвах такъв за някой специален повод. В един момент започнах да изработвам ленти за коса и за приятелки и скоро това се превърна в начин да радвам много майки и техните малки момичета.
В началото правих всичко сама, но дъщеря ми вече е достатъчно голяма и за моя радост има желание да ми помага. Тя носи свежи идеи за нови продукти, които момичетата на нейната възраст много харесват и е страхотен талант за откриване нови тенденции. Вече заедно измисляме модели, подбираме най-подходящите материи, цветове и платове.
Изработваме всеки продукт с висококачествени материали, мъничко талант и много любов.
Опаковаме пратките с много старание заедно докато се смеем и пишем домашни.
Част от колекцията ни не е наше дело, но подбираме с голямо внимание всеки продукт, за да сме сигурни, че ще получите най-красивите и качествени аксесоари за коса.
Независимо дали търсите красива лента за коса за Вашата малка госпожица или подарък за скъп приятел, можете да разчитате на нашите комплекти.
Не се колебайте да се свържете с нас, за да ни кажете „Здравей“ или за да Ви помогнем в избора!